Tag: tite kubo

Bleach bën hype një prej betejave më të mëdha të serisë
Anime e Bleach po përgatitet për t’u rikthyer përsëri këtë tetor me arc final pas pothuajse 9 vitesh. Dhe autori i serisë, Tito Kubo, nuk kishte si të humbte mundësinë për të bërë hype një prej betejave më të mëdha…
Bleach do të rikthehet me një karakter të ri
Bleach ka qenë mënjanë për disa vite, por Tite Kubo nuk ka hequr dorë nga seriali i tij më i famshëm. Historia e mbinatyrshme u mbyll vite më parë pasi anime e saj përfundoi, dhe manga nuk ishte shumë prapa.…