Tag: Tiny Tina’s Wonderlands

Një lojë e Borderlands është falas për tu marrë
Me mirësjellje të Dyqanit të Epic Games, Borderlands' Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure është falas për t'u shkarkuar deri në fillim të javës tjetër, kështu që shkoni ta merrni! Tiny Tina's Assault on Dragon Keep:…
Tiny Tina’s Wonderlands do të vijë në Mars 2022
2K ka njoftuar gjatë Playstation Showcase se Tiny Tina's Wonderlands do të dalë në treg më 25 mars 2022. Titulli spin-off i Borderlands është vendosur të dalë për PS5, PS4, PC, Xbox Series X/S dhe Xbox One, dhe vë një…