Tag: tinder

Përdoruesit në Tinder ndihmojnë refugjatët ukrainas të strehoen
Që nga fillimi i pushtimit rus të Ukrainës, më shumë se 2.5 milionë njerëz janë larguar nga vendi, duke e bërë atë krizën më të keqe të refugjatëve në Evropë që nga Lufta e Dytë Botërore. Në përpjekjen për të…
Tinder fillon testimin e dating me video
Është një mënyrë e re për të njohur njerëz gjatë pandemisë, dhe më tej Në një kohë kur është tepër e vështirë të shihet ndonjë person personalisht, e lëre më dating, Tinder u jep përdoruesve të saj një zgjidhje praktike;…
Tinder do të nisë videocalls brenda aplikacionit më vonë këtë vit
Tinder do të hapë bisedat e veta me video, më vonë këtë vit. Match Group, kompania mëmë e markës, njoftoi veçorinë në daljen e fitimeve të tyre. Detajet janë të pakta, por fakti që Tinder madje do të lëshojë këtë…
Tinder shton buton paniku për t’ju shpëtuar nga takimet e rrezikshme
Dhe ja ku vjen vërtetimi i profilit Tinder është padyshim aplikacioni më popullor për takime dhe ndërsa mund të jetë argëtues, ndonjëherë duke dalë vazhdimisht me të panjohur mund të jetë e rrezikshme. Për këtë arsye kompania shton disa veçori…