Tag: Timothée Chalamet

“Dune:Part Two” zyrtarisht do të vazhdojë, vjen në vitin 2023
Dune, adaptimi më i ri me Oscar Isaac, Timothée Chalamet, Zendaya,do të ketë një vazhdim. Sigurisht, titulli zyrtar për filmin është Dune: Part One dhe regjisori Denis Villeneuve gjithmonë kishte planifikuar të tregonte historinë gjatë dy pjesëve. “Doja që në…
Warner Bros po konsideron Timothée Chalamet për rolin e Willy Wonka
A ka nevojë bota për një film me historinë e origjinës së Willy Wonka? Patjetër që po. Projekti ka filluar dhe zyrtarisht ka edhe një datë lançimi. Momentalisht ai mendohet të vijë në kinema në datë 17 mars 2023, me…