Tag: timi studios

Pokemon Unite Review
Pokémon UNITE është një lojë strategic team battle e zhvilluar bashkërisht nga The Pokémon Company dhe TiMi Studios e Tencent Games. Pokémon UNITE është planifikuar si një lojë cross-platform për Nintendo Switch dhe pajisjet mobile dhe do të jetë falas.…
CoD: Mobile do të shtojë Mythic Peacekeeper MK2 së shpejti
Zhvilluesi i Call of Duty Mobile, TiMi studios, ka njoftuar që fansave u është dhënë mundësia e përdorimit të një arme tjetër Mythic, me Peacekeeper MK 2, arma e vendosur për të marrë statusin special. Varianti i zjarrtë dhe unik…
Pokemon do të sjellë një lojë të re MOBA stil League of Legends
Loja do të quhet Pokémon Unite Pokémon Unite është një MOBA që vjen në mobile dhe Nintendo Switch, dhe sheh beteja 5v5 në një hartë që do të duket e njohur për fansat e Dota 2 ose League of Legends.…