Shikoni betejën e League of Legends dhe Fortnite në streaming në këtë timelapse
Kur mendon për lojërat që janë bërë më shumë stream në Twitch, lojëra si Apex Legends, GTA V dhe Fortnite mund të jenë të parat që vijnë në mendje. Gjithsesi nuk ka qenë gjithmonë në atë mënyrë. Një grafik statistikor…