League of Legends dhe Fortnite janë në listën e 10 lojërave më të mira të kësaj dekade nga TIME
Këto dy lojëra kanë ndryshuar tërësisht zhanret e tyre Dekadës tashmë po i vjen fundit dhe duhet thënë se ka pasur shumë lojëra të mirë të cilave duhet t'i rikthehemi sërish herët a vonë. Dy lojëra të cilat janë bërë…
Ninja klasifikohet si një nga njerëzit me më influencë për 2019n
Ai ka hyrë në listën e 'Njerëzve më Influencues' nga Time Tyler Blevins, i njohur kryesisht si Ninja është konsideruar të jetë në listën e njërzve më influencues në botë nga Time. Ai qëndron pranë Brie Larson, The Rock dhe…