Tag: Time Patrol

Producenti i Dragon Ball Heroes dëshiron që anime të vazhdojë për vite të tëra
Super Dragon Ball Heroes është serial i çuditshëm në botën e animes, që funksionon njëkohësisht me mangën e Dragon Ball Super dhe plotëson boshllëkun se ku do të ishte seriali kryesor i animeve nëse nuk do të ishte ndërprerë pas…