Apple nxjerr sot iOs 14 dhe iPadOS 14
iOS 14 dhe iPadOS 14 sjell veçori të reja dhe shumë ndryshime Përditësimi i madh i radhës i software për të gjitha pajisjet e Apple si iPhone, iPad, Apple TV dhe Apple Watch është pothuajse gati. Gjatë eventi “Times Flies”…
Si të shihni eventin Apple Time Flies për lajmet e iPhone 12, iOS 14 e më shumë
Eventi virtual i Apple ‘Time Flies’ e 15 Shtatorit është shumë afër, me disa njoftime të mëdha që priten. Këtu është gjithçka që duhet të dini Apple u informua për njoftimin e gamës së shumë pritur të iPhone 12 gjatë…