Tim Sweeney kritikohet pasi përfshiu lëvizjen e të drejtave civile në betejën e Epic me Apple
CEO i Epic Games, Tim Sweeney po përballet me kritika për komentet e bëra së fundmi gjatë një eventi online të Dealbook. Duke diskutuar për betejën e vazhdueshme ligjore me Apple, Sweeney tha: "është detyrimi i të gjithëve që të…
Lojërat ekskluzive të Epic Games Store do të vijnë në GeForce Now
Do të keni mundësi t'i luani ato jashtë platformës së Epic Ndërkohë që disa publikues dhe zhvillues kanë hequr lojërat e tyre nga shërbimi i streaming Nvidia GeForce Now, CEO i Epic Games Tim Sweeney thotë se Epic planifikon ta…
Tim Sweeney hedh shenja mbi Fortnite Creative tools “më të fuqishme”
Themeluesi i Epic Games, Tim Sweeney na ka bërë të ditur që do të ketë Fortnite Creative tools "më të fuqishme" në 12 muajt e ardhshëm, pasi videoloja gjithnjë në rritje vazhdon të zgjerohet drejt qëllimit për t'u bërë një…
Shefi i Epic Games dëshiron që Fortnite të jetë më shumë se një lojë
Tim Sweeney dëshiron që Fortnite të jetë diçka më shumë se thjesht një lojë battle royale Që prej lançimit në 2017, Fortnite është kthyer në një fenomen kulturor. Battle royale e Epic Games ka sjellë miliona lojtarë nga mbarë globi…
Epic Games thotë se e do shumë Microsoft dhe çdo gjë që ata po bëjnë
Kjo deklaratë dashurie sapo ndodhi <3 Nëse keni qenë të mirëinformuar rreth gaming në 2016, gjasat janë që do e dini faktin që shefi i Epic Games, Tim Sweeney ka patur një antipati të fortë ndaj Microsoft. Në atë kohë…