fbpx
Mega Mall në Fortnite është vendndodhja e rradhës që do të zhduket
Sezoni i 10 i Fortnite po e alternon hartën në mënyra të çuditshme. Në fillim pamë rikthimin e Dusty Depot, pak para se të shkatërrohej nga meteori. Më pas rradhën e kishte Neo Tilted e cila në kthesat e çuditshme…
Tilted Town është bërë leak dhe do të vijë së shpejti në Fortnite
Tilted Towers do të rikthehet... ndryshe Epic Games ka ndryshuar shumë gjëra në Fortnite Battle Royale sërish pas lançimit të sezonit 10 të lojës duke shtuar shumë veçori të reja në lojë, por një nga destinacionet më popullore të lojës…