fbpx
Teaser-i i 3 për S9 të Fortnite sinjalizon kthimin e Tilted Towers
Është publikuar teaser-i i tretë dhe i fundit për sezonin e nëntë të Fortnte dhe duket se ajo çfarë u shkatërrua në sezonin e tetë do të bëjë një rikthim në sezonin e nëntë. Në postimin më të fundi të…
Fortnite: Shkatërrohen Tilted Towers & Retail Rows. Rikthehet drum gun
Fiks në kohë, kasaforta e Fortnite u hap. Brenda mund të shiheshin gjashtë sende që më parë ishin bërë vault të vendosura në kolona të mëdha prej xhami, në një rrugë të gjatë masive që të çonte në një lloj…