Tag: TikToker

Kush është Joey Swoll në TikTok? Instruktori i cili përballet me toksikët në fitness
TikToker Joey Swoll ka grumbulluar pothuajse tre milionë ndjekës në aplikacion me edhe më shumë shikime nëpër videot e tij virale. Por kush është ai dhe çfarë i kanë tërhequr fansat? Joey Swoll është një frekuentues aktiv i palestrës dhe…