Turneu i parë i TikTok në Esports nisi këtë fundjavë me LoL dhe Fortnite
Ndjekur nga Rocket League dhe CS:GO TikTok është bashkuar me Collegiate StarLeague për një turne online ndërmjet studentëve të kolegjit. Ju normalisht po pyesni veten se si mund të zhvillohet një turne i tërë, për të mos përmendur transmetimet live,…