Tag: tik tok

Instagram po përpiqet të kthehet në TikTok
Kreu i Instagram Adam Mosseri ka pohuar se Instagram "nuk është më një aplikacion për ndarjen e fotove", duke cituar TikTok si një nga konkurrentët e tyre më të mëdhenj përpara ndryshimeve të mëdha në platformë. Për shumë vite, Instagram…
Kënga e filmit të Sonic është nga Wiz Khalifa dhe një yll i Tik-Tok
Na paralajmëruan dhe nuk dëgjuam. Filmi i Sonic, i cili në trailerin e tij të parë kishte Gangsta's Paradise, tashmë ka këngën e tij të rapit. Shikoni videoklipin në videon e mëposhtme dhe nëse fillon dhe ju zë koka, dijeni…