fbpx
Tides of Vengeance i World of Warcraft vjen këtë javë
Update-i më i madh në kontent për expansion-in e World of Warcraft: Battle for Azeroth vjen këtë javë. Tides of Vengance, që do të lançohet të martën, pritet të sjellë aktivitete dhe përmbajtje të re, përmendim këtu hapjen e një…