Thrall do të bëhet sërish pjesë e World of Warcraft
Koha për një prijës të ri? Horde në World of Warcraft ka pasur pak probleme me drejtuesit e saj. Sylvanas Windrunner, Mbretëresha Banshee dhe Prijësja e tanishme, duket se ka pasur problemet e saj, duke kryer vepra mizore dhe duke…