Desperados 3: Lajmërimet në gamescom, screenshots e parë dhe trailer-ët debutues
THQ Nordic njofton Desperados 3. Prezantimi i lojës së re taktike në kohë reale u zhvillua në hapjen e panairit të këtij viti. Studioja e Mynihut, Mimimi Productions është përgjegjëse për zhvillimin. Në Desperados 3 ju komandoni një grup desperados…