Tag: third-person

Far Cry 6 do të ketë third-person
Seriali Far Cry është përjetuar gjithmonë përmes first-person perspective, por në trailer-in e fundit dhe pamjet e lojërave të Far Cry 6 të ardhshëm, ne duhet të shohim protagonistin Dani Rojas përmes një third-person perspective gjithashtu. Në një intervistë me…
Policia ndaloi rrjetin më të madh të cheat-eve me vlerë $750 milion
Falë policisë kineze dhe Tencent, ofruesit e cheat-eve "më të mëdhenj në botë" janë ndaluar pasi grumbulluan më shumë se $750 milion. Në mars të vitit 2020, një rrjet i madh cheat-eve të video lojërave u raportua në policinë kineze.…
Ja se si do të dukej Warzone nëse nuk do të ishte first-person
Warzone është një përvojë krejtësisht first-person, por ky bug i çuditshëm në Modern Warfare ka zbuluar se si mund të duket third-person në Warzone Falë një lojtari me fat, i cili ka username-in u/lIllIlIIlIIl në Reddit, ne mund të shohim…