Tag: third generation

Apple njofton third generation AirPods për 179 dollarë
Apple sapo ka prezantuar AirPods të gjeneratës së tretë, grupin e fundit të kufjeve të vërteta masivisht të njohura të kompanisë. Me një dizanj të ri që kombinon aspektet e AirPods të mëparshëm dhe AirPods Pro, AirPods të gjeneratës së…