Merrni Thimbleweed Park falas përmes Epic Games Store
Siç u premtua edhe para pak javësh, Epic Games Store ofron lojën Thimbleweed Park falas nga dita e sotme deri më datë 7 mars, sigurisht përmes atij dyqani. Kjo është një lojë aventurë nga Ron Gilbert dhe Gary Winnick dhe…