Tani mund të hidhni thika, tiganë dhe karikatora kokës në PUBG
A mund të imagjinoni dot të hidhni një tigan zjarri në rrethin e PlayerUnknown's Battlegrounds dhe aktualisht të fitoni një chicken dinner? Sepse kjo është e mundur tashmë falë update-it më të fundit të battle royale-it. Krahas të bërit të…