Tag: thibaut courtois

Skuadra e Thibaut Courtois në FIFA 21 ka 5 icons
Portieri i Real Madrid dhe Belgjikës, Thibaut Courtois ka zbuluar 11-shen e tij titullare në Ultimate Team të grumbulluar të FIFA 21, që përfshin pesë ikona dhe kartonin e tij, megjithëse nuk është versioni 99 i lojtarit Siç e prisnit,…