Tag: thehunter: call of the wild

Merrni falas theHunter: Call of the Wild në Epic Games Store
theHunter: Call of the Wild është një lojë gjuetie realiste dhe grafike e bukur, e vendosur në një mjedis të botës reale. Kjo lojë për PC është në dispozicion për shkarkim falas nga Epic Game Store. Asnjëherë më parë nuk…
Zbulohen lojërat falas të Epic Games Store këtë javë
Çdo të enjte, Epic Games Store përditëson listën e ofertave të lojërave falas, duke u dhënë përdoruesve një grup të ri lojërash për t'i shtuar në bibliotekat e tyre digjitale, duke tërhequr njëkohësisht perden e asaj që do të vijë…