fbpx
GTA 5 ‘Hulk mode’ ju lejon të rrëzoni një helikopter nga 3000 m
JulioNIB është i njohur si 'modder-i' i GTA 5 që sjell Avengers në Los Santos. Projektet e tij përfshijnë Ghost Rider, The Flash, Iron Man, Dragon Ball Z, Thanos dhe The Hulk. Ku ky i fundit ka një efekt shkatërrues.…