Ninja, TheGrefg, Loserfruit dhe Lachlan mblidhen në këtë stream historik të Fortnite Icon
Ninja, Loserfruit, Lachlan dhe TheGrefg janë streamers shumë të njohur në botën e Fortnite dhe janë disa nga emrat që mund të gjeni në Fortnite Icon Series. Të katërt këta u grupuan për një livestream që do të mbetet në…
TheGrefg kalon 2.4 milion shikues në Twitch gjatë zbulimit të skinit të tij në Fortnite
Ai theu rekordin e tij të mëparshëm. Sot është një ditë e mirë për të qenë David “TheGrefg” Martinez. Streamer-i spanjoll i Fortnite theu rekordin e shikueshmërisë së tij me mbi 2.4 milionë shikues njëheresh. Ata po shikonin premierën e…