Leaker-i i CoD 2020 zbulon hartat e mundshme, armët dhe killstreaks
Leaker-i i Call of Duty, TheGamingRevolution ka zbuluar disa detaje më shumë rreth CoD 2020, duke përfshirë disa nga armët e hershme, killstreaks, dhe perks që janë zbuluar Në videon e tij të 5 qershorit në YouTube, leaker-i i besueshëm…