Njoftohet zyrtarisht The Wolf Among Us 2
The Wolf Among Us 2 sapo u njoftua në Game Awards. E vështirë për ta besuar, por ja që po ndodh. Detajet kanë qenë të pakëta për vazhdimin e lojës dhe për një moment, me zhdukjen e Telltale Games edhe…