Tag: the witcher netflix

The Witcher ndërpret përsëri xhirimet
Prodhimi i sezonit të tretë të serialit Netflix The Witcher është ndërprerë për shkak të një përhapjeje të Covid-19, sipas The Hollywood Reporter, i cili tha se ylli i serialit Henry Cavill, përflitet se ka rezultuar pozitiv për virusin. Kjo…
Duket sikur Wild Hunt do të jetë në Season 2 të The Witcher
Fotografitë e xhirimeve që ndodhin në Saunton Beach në Devon tregojnë atë që sigurisht duket si Wild Hunt në një skenë nga adaptimi i Netflix i Season 2 të The Witcher. Lojtarët e video lojës njohin Wild Hunt si armiqtë e fundit, si…
The Witcher i Netflix nxjerr trailer-in final të serialit
The Witcher i Netflix do të dalë në fundin e javës tjetër, dhe gjatë pritjes përshëndetemi me trailer-in final. The Witcher i Netflix, adaptimi i ardhshëm i librave të autorit Andrzej Sapkowski, do të nxjerri të 8 episodet e sezonit…