Tag: The Witcher: Enhanced Edition Director’s Cut

The Witcher: Enhanced Edition Director’s Cut është falas me GOG Galaxy
The Witcher origjinal është rreth 13 vite i vjetër tashmë dhe CD Projekt Red e ka dhënë falas me mijëra herë më parë. Por nëse akoma nuk e keni luajtur dhe doni ta bëni, loja tashmë është falas për të…