Eventi Device i Fortnite Season 3 mund të rikthejë në lojë The Visitor
Një teori e re ka dalë në Fortnite, e cila sugjeron se Visitor mund të rikthehet si pjesë e sezonit të ardhshëm të Chapter 2. Fortnite Season 3 është vonuar disa herë tashmë. Fillimisht për shkak të problemeve te Epic…
Ku janë teasers për Season 11 në Fortnite?
Fortnite Battle Royale është në prag të hyrjes në Season 11 dhe update-i i ardhshëm i lojës është shumë pranë lançimit. Gjithsesi lojtarët kanë vërejtur diçka të pazakontë këtë sezon, ka patur një mungesë serioze të teasers. Ata që janë…
Bëhen leak sfidat Meteoric Rise dhe shpërblimet e Visitor në Fortnite
Lojtarët e Fortnite Battle Royale do të mund të merren me disa sfida të Meteoric Rise së shpejti. Ky set i ri sfidash do të shtohet në lojë në një të ardhme të afërt. Gjithçka u zbulua përmes një leak-u…