Tag: The Vanishing of Ethan Carter

Epic Games sjell falas këtë javë dy lojëra që nuk duhet t’i humbisni
Si çdo të enjte, Epic Games sjell falas këtë herë 2 lojëra për lojtarët e saj. Dhe kësaj here sjellë një lojë të mbushur me mistere dhe një lojë indie goxha “troll”. Loja e parë falas për sot është Rogue…
Nëse ju pëlqejnë misteret, merrni këtë lojë falas nga EPIC
Për 24 orët e ardhshme Epic Games do të japë kopje falas të The Vanishing of Ethan Carter, një mister first-person story-driven. Pasi ta shtoni lojën në llogarinë tuaj, është e juaja për ta mbajtur përgjithmonë. Vanishing of Ethan Carter…