fbpx
Paisja VR e re e Valve do të quhet “The Valve Index”
Më shumë informacion do të vijë në Maj. Valve ka postuar një pamje të parë të paisjes së saj VR dhe emri i saj do të jetë "The Valve Index." I gjithë njoftimi erdhi në trajtën e një teaseri, por…