Kampioni i botës në Fortnite shpjegon nga erdhi emri Bugha
Bugha e shpjegoi këtë në një intervistë në The Tonight Show me Jimmy Fallon. Fortinte World Cup u mbajt gjatë fundjavës që lamë pas dhe 16-vjeçari Kyle 'Bugha' Giersdorf ishte fituesi i çmimit të madh prej $3 milion në konkurimet…