Tag: the simpsons

Ja se si të merrni Disney Plus falas
Abonentët e Xbox Game Pass Ultimate mund të marrin përsëri një trail falas për shërbimin streaming Disney Plus, në kohën e duhur për premierën e serisë së re Marvel, Loki. Disney dhe Xbox njoftuan një bashkëpunim në fund të vitit…
The Simpsons parashikuan se Tom Hanks do të kishte Coronavirus?!
Të paktën kështu mendojnë fansat Lufta kundër COVID-19, sëmundja e shkaktuar nga Coronavirus, është shfaqur në një mori mënyrash befasuese vetëm gjatë kësaj jave. Gjërat morën një kthesë marramendëse natën e së mërkurës, kur u zbulua se Tom Hanks dhe…