Settlers 8 u prezantua nga Ubisoft në Gamescom 2018
Lojërat e The Settlers kanë pasur një rrugë solide për 25 vjet, dhe sundimi i saj si një nga seritë më të qëndrueshme RTS është vendosur të vazhdojë. Ubisoft dje nuk bëri një por dy njoftime, duke zbuluar se ajo…