Tag: the rising of the shield hero

Anime që duhet të shihni këtë sezon Pranverë 2022
Sezoni i Spring 2022 sapo ka hyrë dhe shumë anime të reja do të nisin së shpejti. Por lind pyetja se cilat prej tyre duhet të ndiqni. GameON ka bërë një listë me anime më interesante që mendojmë se duhet…
Publikohet trailer i sezonit të dytë të The Rising of the Shield Hero
Trailer-i i ri i The Rising of the Shield Hero konfirmon ardhjen e anime gjatë 2021 The Rising of the Shield Hero mori sot trailer-in e ri i cili konfirmoi se anime do të vij gjatë 2021. Publikimi i parë…