fbpx
Sezoni i dytë i The Punisher vjen me një klip të ri dhe datë premiere
Në sezonin e parë të The Punisher nga Netflix, Frank Castle më në fund shpërblehet për brandin e tij unik të drejtësisë dhe luftën për t'i mbajtur kriminelët përgjegjës për krimet e tyre të urryera në një jetë të re.…