The Outer Worlds do të vijë në Nintendo Switch
Obsidian Entertainment së bashku me Privat Division and Virtuos kohët e fundit njoftuan se The Outer Worlds do të vinte në Nintendo Switch më 6 Mars 2020 The Outer World është një RPG first-person, single-player nga Obsidian Entertainment, e njëjta…
Obsidian: The Outer Worlds sjell Fallout: New Vegas në hapësirë
Krijuesit origjinalë të Fallout janë në përgatitje të një single-player shooter RPG në bashkëpunime me studion që krijoi Fallout: New Vegas. Quhet The Outer Worlds dhe do të jetë e disponueshme vitin e ardhshëm. Praktikisht është Fallout: New Vegas në…