Tag: The New York times

Wordle | Loja më e fundit falas që po bëhet virale
Me siguri të gjithë keni dëgjuar për lojën më të fundit virale të quajtur Wordle. Por çfarë është në fakt Wordle dhe si u bë kjo lojë kaq popullore dhe virale. Çfarë është Wordle? Who else is playing #Wordle? Addicted.…
Apple akuzohet se i ka dhënë kontroll mbi të dhënat tuaja qeverisë së Kinës
Operimi në Kinë kërkon që kompanitë e huaja të teknologjisë t'i nënshtrohen ligjeve të rrepta të qeverisë për censurimin dhe ligjet e sigurisë kibernetike. Një shembull është Apple. Prodhuesi i iPhone është kritikuar nga aktivistët e të drejtave civile për…