Gregor Clegane i GoT mbijeton në Gulag dhe më pas vdes nga një pemë
'The Mountain', Hafþór Júlíus Björnsson, duket në pamje mjaft i frikshëm në jetën reale, por mesa duket pemët janë thembra e Akilit kur bëhet fjalë në Warzone Aktori ishte duke luajtur solo ndërsa bisedonte në stream-in e tij mbrëmë dhe…