Warner Bros vonon Wonder Woman 1984, Tenet dhe The Matrix 4
Warner Bros ka bërë ndryshime drastike në planet e lançimit të disa prej filmave të tij. Kompania shtyu premirën e Wonder Woman 1984 nga mesi i gushtit në 2 tetor, shtyu Tenet të Christopher Nolan me dy javë, nga 17…