Tag: The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth

EA zbulon lojën e re mobile falas Lord of the Ring
Electronic Arts dhe Middle-Earth Enterprises ka zbuluar ditën e sotshme më 9 maj lojën e tyre të re nga Lord of the Ring të quajtur The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth. Dhe pjesa më e bukur është se…