Tag: The Lord of the Rings: Gollum

Lord Of The Rings: Gollum merr një gameplay trailer
Në romanet e Lord of the Rings, Gollum dikur ishte një Hobbit i quajtur Sméagol i cili dëshironte të ribashkohej me unazën e tij të preferuar magjike. Kjo i deshën vite të tëra, derisa u tha dhe u bë një…
The Lord of the Rings: Gollum ka një datë lançimi
Daedalic Entertainment më në fund shpall datën e publikimit të lojës së saj të shumëpritur aksion-aventure, The Lord of the Rings: Gollum. 2022 ka qenë një vit i mrekullueshëm për lojtarët me publikimin e lojërave si Elden Ring, Tiny Tina's…
The Lord of the Rings: Gollum do të vijë në vjeshtë të 2022
"Cinematic stealth Action-Adventure" e ardhshme që ndjek karakterin e Gollum në serinë ikonike Lord of the Rings të Tolkien sapo mori një lojë të re dhe një datë (të përafërt) të publikimit. Ka pak kohë që kemi dëgjuar ndonjë gjë…