Tag: The Legend of Zelda

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 vonohet në 2023
Vazhdimi i shumëpritur i Nintendo për The Legend of Zelda: Breath of the Wild është vonuar. Loja Switch tani pritet diku në pranverën e vitit 2023, tha producenti i serisë Eiji Aonuma në një video që njoftonte vonesën e lojës…
Traileri i ri i Skyward Sword HD tregon ‘quality of life’
Nintendo ka publikuar një trailer të shkurtër të ri që tregon karakteristikat e reja të The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Trailer-i tregon Fi-në më pak të bezdisshme dhe opsionale, shpejtësinë e përmirësuar të frame, kontrollet e lëvizjes për…