Legend of Zelda: Link’s Awakening po shitet më shumë se Borderlands 3
Remake-u më i sukseshëm i një loje të Zelda deri tani. The Legend of Zelda: Link's Awakening për Nintendo Switch është e para në UK Boxed Charts. Loja është remake-u më i fundit i Zelda nga zhvilluesi Grezzo. Kompania më…
The Legend of Zelda: Link’s Awakening merr një trailer të ri gameplay
Remaster-i më cute ndonjëherë! The Legend of Zelda është një nga seritë më të famshme. Është një seri e cila gjithmonë i lë fansat entuziastë dhe në pritje, qoftë për një bashkëpunim me një studio indie, një lojë të re…