The Last of Us 2 do të lançohet në shkurt të 2020 për PS4
Zbulohen data e lançimit dhe trailer i The Last of Us 2 Gjatë prezantimit State of Play më të fundit, Sony zbuloi datën e lançimit të The Last of Us Part II nëpërmjet një trailer-i të ri, të cilin mund…
Data e lançimit të The Last of Us Part 2 do të zbulohet këtë javë
The Last of Us Part 2 është një nga të pakëtat lojëra ekskluzive të PlayStation 4 që ende nuk i dihet data e lançimit. Gjithsesi kjo pritet të ndryshojë së shpejti. Një leak thotë se traileri i ri i The…
Zhvilluesi u përgjigjet zërave se The Last Of Us 2 do të vijë këtë vit
Naughty Dog do të japë zyrtarisht më shumë detaje për lojën në Playstation 4 kur të jenë gati Ka kaluar shumë kohë që prej detajeve të fundit mbi The Last of Us: Part 2, e duke parë se Sony nuk…
Rriten spekulimet për këtë datë lançimi të The Last of Us: Part 2
2019 mund të jetë një vit plot surpriza Ky është një thashethem që thjesht nuk do të zhduket. The Last of Us: Part II do të lançohet këtë vit. Është sugjeruar se ky sequel nga Naughty Dog mund të jetë…
Mysterious trailer shows new characters for The Last of Us Part 2
At the Paris Games Week, Sony has released a new trailer for The Last of Us Part 2, which seems a bit mysterious since it doesn’t include Joel or Ellie. Instead, the clip shows some previously unknown characters who are…