Drejtori i God of War reagon ndaj kërcënimeve me vdekje të bëra kundër TLOU2
Përpara se të lançohej, drejtori i The Last of Us 2, Neil Druckmann, tha se loja do të ishte kontradiktore dhe se disa nuk do e pëlqenin. Është e qartë se kjo frazë mund të jetë ekzagjeruar pak, pasi teksa…
The Last of Us 2 shet 4 milionë kopje në fundjavën e parë
A do ia kalojë Ghost of Tsushima? The Last of Us 2 është tashmë loja ekskluzive me shitjet më të shpejta nga një studio e brendshme. Shefi i marketingut të PlayStation Worldwide, Eric Lempel, e bëri të ditur lajmin në…
Shikoni 8 minuta gameplay nga The Last of Us 2
The Last of Us 2 sapo zbuloi tetë minuta gameplay të pandërprerë. Drejtori i Naughty Dog, Neil Druckman, i prezantoi këto pamje të reja të gameplay-it gjatë fundit të transmetimit State of Play të PlayStation. Pamjet na tregojnë Ellie teksa…
Bëhen leak lojërat që do të vijnë me PlayStation 5
Katër lojërat që do të vijnë me PlayStation 5 mund të jenë bërë leak në Twitter. Një poll në Twitter nga Official Playstation Magazine UK ka bërë leak lojërat që mund të presim të shohim kur PlayStation 5 të vijë…
Joel do të luajë një rol të madh në The Last of Us 2
Regjizori i lojës shprehet mbi rëndësinë që Joel dhe Dina do të kenë në The Last of Us 2 Një pjesë e mirë e asaj që kemi parë në The Last of Us 2 tashmë e përqëndron vëmendjen në një…