FIFA 19 në vitet ’60?!
FIFA 19 do të lëshohet për disa ditë, dhe sipas EA, do të përmbajë kapitullin përfundimtar të The Journey, The Journey: Champions. Pamjet e para nga aventura e re e Alex Hunter na kthyen në retrospektivë, por si një surprizë…
FIFA 19: ‘The Journey’ i Alex Hunter përfundon tek Real Madrid
Pas zbulimit të Kick-Off dhe 'mode'-ve të Ultimate Team në FIFA 19, EA kthehet për të shfaqur vazhdimin e 'story mode' të lojës, i njohur edhe si The Journey. The Journey: Champions do të jetë kapitulli i fundit në historinë…