Dokumentari i Dota 2 True Sight për TI9 tashmë ka ardhur
Tashmë mund t'i përjetoni finalet e TI9 në një mënyrë tjetër Për ata që nuk patën mundësi të shihnin premierën, dokumentari i Valve True Sight: The International 2019 Finals mund të shihet tashmë në kanalin zyrtar të Dota 2 në…
The International 2019 Battle Pass arrin $10 milionë në kohë rekord
TI9 i arrin kët shifra vetëm 3 ditë pas lançimit të Battle Pass Battle pass-i i The International 2019 ka vetëm 3 ditë që është lançuar dhe në kaq pak kohë ka thyer thuajse çdo rekord të mëparshëm. Në vetëm…